-->

Over mij

Het verzamelen van recepten is iets wat ik al langer doe. Dit deed ik vaak in de favorieten van mijn browser of op de betreffende website zelf. Resultaat? Overal en nergens staan recepten en als ik op zoek was naar dat éne recept, kon ik deze in geen velden of wegen bekennen. Daar moet verbetering in komen. Vanuit die gedachte is Koken Met Martijn ontstaan. Een website waar je mijn recepten kunt terugvinden. Op het blog deel ik mijn kennis over verschillende onderwerpen, van barbecue tot gewichtsverlies en sous-vide koken.

 

En wie ik ben?

Ik ben Martijn Spiekman. Werkzaam bij een ontzettend leuk bedrijf als systeembeheerder. Als ICT'er mag ik graag ook in mijn vrije tijd 'knutselen'  aan hobbyprojecten, mijn vriendin en haar hondjes. En natuurlijk sta ik graag in de keuken of achter een barbecue.

Het liefste kook ik voor mijn vriendin of een kleine groep vrienden (4 tot 6 personen bijv.). Een grotere groep is een uitdaging, vooral omdat mijn keuken niet enorm groot is 🙂

Al vanaf kinds af aan ben ik te vinden in de keuken, waar ik mijn moeder mocht helpen met koken en het maken van hapjes (en daarna vooral zelf opeten). Wanneer mijn moeder een barbecue op het werk had georganiseerd, stond ik achter de barbecue. 

Bedrijfsgegevens

Achter kokenmetmartijn.nl zit geen verdienmodel. Het is puur een website vanuit passie en plezier. Wel sta ik ingeschreven bij de kamer van koophandel en maak ik gebruik van zogenaamde affiliate links. Binnen deze website promoot ik producten waarvan ik persoonlijk (goede) ervaringen mee heb. Wanneer je deze een link naar één van deze producten aanklikt én het product koopt, ontvang ik een (kleine) vergoeding. Hier wordt ik niet rijk van, maar worden wel de kosten van deze site bij gedekt. Reviews die ik schrijf zijn altijd onafhankelijk, tenzij anders aangegeven. 

Koken met Martijn

KVK nummer:                                          77041755.
BTW-identificatienummer (btw-id):   NL003151916B91.

Rekeninginformatie

IBAN:                                                        DE25100110012627981855
BIC:                                                           NTSBDEB1XXX
Rekeninghouder:                                   Martijn Spiekman

Heb je ideeën over de website, wil je gewoon wat vragen of iets anders? 
Neem dan gerust contact op