-->
0 0
Barbecuesaus

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediënten

1 Ui
2 teentjes Knoflook
2 theelepels Worcestershiresaus
1 theelepel Zwarte peper
1 theelepel Chilipoeder
4 eetlepels Bruine suiker
4 eetlepels Stroop
800 ml Ketchup
1 eetlepel Mosterd
2 eetlepels Appelazijn

Barbecuesaus

Keuken:

    Een eigengemaakte barbecuesaus

    • 25 min
    • Makkelijk

    Ingrediënten

    Instructies

    Deel
    Handig voor in de keuken.

    Stappen

    1
    Klaar

    Neem een pan en warm daarin, op laag vuur, de olie op

    2
    Klaar

    Snipper de ui en roerbak deze in de pan totdat ze doorzichtig worden

    3
    Klaar

    Pers de knoflook fijn en voeg deze toe. Blijf roeren

    4
    Klaar

    Voeg de chilipoeder, zwarte peper en zout toe

    5
    Klaar

    Voeg de ketchup, worcestershiresasus, stroop, mosterd, azijn en bruine suiker toe. Let op: saus is heet

    6
    Klaar

    Proef af en toe. Wil je iets zoeter? Voeg dan iets meer stroop of suiker toe. Iets zuurder? Dan iets meer azijn.

    7
    Klaar

    Laat de saus 10 minuten zachtjes inkoken.

    8
    Klaar

    Na 10 minuten saus laten afkoelen en klaar voor gebruik. Saus kan gekoeld en afgesloten bewaard worden voor enkele maanden.

    Martijn

    Koken, bakken en lekker eten is mij met de paplepel ingegoten. Gebalanceerd eten, soms gezond en soms ongezond, is iets waar ik vrolijk van word.

    vorig
    Broodje hamburger met frisse salade
    volgende
    Chocoladebrownie
    vorig
    Broodje hamburger met frisse salade
    volgende
    Chocoladebrownie