Ingrediënten
-
1 Ui
-
2 teentjes Knoflook
-
2 theelepels Worcestershiresaus
-
1 theelepel Zwarte peper
-
1 theelepel Chilipoeder
-
4 eetlepels Bruine suiker
-
4 eetlepels Stroop
-
800 ml Ketchup
-
1 eetlepel Mosterd
-
2 eetlepels Appelazijn
Instructies
Stappen
1
Klaar
|
Neem een pan en warm daarin, op laag vuur, de olie op |
2
Klaar
|
Snipper de ui en roerbak deze in de pan totdat ze doorzichtig worden |
3
Klaar
|
Pers de knoflook fijn en voeg deze toe. Blijf roeren |
4
Klaar
|
Voeg de chilipoeder, zwarte peper en zout toe |
5
Klaar
|
Voeg de ketchup, worcestershiresasus, stroop, mosterd, azijn en bruine suiker toe. Let op: saus is heet |
6
Klaar
|
Proef af en toe. Wil je iets zoeter? Voeg dan iets meer stroop of suiker toe. Iets zuurder? Dan iets meer azijn. |
7
Klaar
|
Laat de saus 10 minuten zachtjes inkoken. |
8
Klaar
|