-->
0 0
Zoete aardappelchips

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediënten

Pas hoeveelheid aan
1 Zoete aardappel
Peper
Zout
Knoflookpoeder
2 eetlepels Olijfolie

Zoete aardappelchips

Keuken:

    Zoete aardappelchips, een verantwoord tussendoortje met die heerlijke krokante bite.

    • 25
    • Aantal 2
    • Gemiddeld

    Ingrediënten

    Instructies

    Deel
    Handig voor in de keuken.

    Stappen

    1
    Klaar

    Verwarm de oven voor op 200 graden

    2
    Klaar

    Schil de zoete aardappel

    3
    Klaar

    Snij de zoete aardappel in dunne plakjes. Je kunt hiervoor een kaasschaaf gebruiken. Leg de chips in een kom en verdeel de olijfolie over de chips. Bestrooi hierna, naar smaak, met peper, zout en knoflookpoeder. Hussel goed door elkaar.

    4
    Klaar

    Verdeel de chips over een bakplaat. Plaats het bakblik in de oven voor 10 minuten.

    5
    Klaar

    Na 10 minuten draai je, voorzichtig, de chips om en plaats je het bakblik weer voor 10 minuten terug in de oven. Let op: de laatste paar minuten kunnen erg hard gaan. Als de chips al na 7 of 8 minuten mooi bruin is, dan mogen ze er uit.

    Martijn

    Koken, bakken en lekker eten is mij met de paplepel ingegoten. Gebalanceerd eten, soms gezond en soms ongezond, is iets waar ik vrolijk van word.

    vorig
    Courgette lasagne
    volgende
    Eiermie, roerbakgroenten, gehakt en 5 Chinese kruiden
    vorig
    Courgette lasagne
    volgende
    Eiermie, roerbakgroenten, gehakt en 5 Chinese kruiden