• Home
  • Bakken
  • Havermoutrepen met pindakaas en chocolade
0 0
Havermoutrepen met pindakaas en chocolade

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediënten

Pas hoeveelheid aan
250 gram Pindakaas
120 ml Honing
2 theelepels Kokosolie
450 gram Havermout
50 gram Chocolade

Havermoutrepen met pindakaas en chocolade

Keuken:

    Een heerlijke zelfgemaakte havermout reep met pindakaas en chocolade.

    • 75 min
    • Aantal 16
    • Makkelijk

    Ingrediënten

    Instructies

    Deel
    Handig voor in de keuken.

    Stappen

    1
    Klaar

    Doe de pindakaas, honing, kokosolie en zout in een grote schaal en zet +- minuut in de magnetron.

    2
    Klaar

    Roer de mix goed door elkaar

    3
    Klaar

    Snij de chocolade in kleine stukjes

    4
    Klaar

    Voeg havermout en chocolade toe en roer goed door

    5
    Klaar

    Bedek een ovenschaal met aluminiumfolie en plaats de mix in de schaal. Druk dit goed aan.

    6
    Klaar

    Zet de ovenschaal in de koelkast voor een uur

    7
    Klaar

    Til de mix met aluminiumfolie uit de ovenschaal en snij in stukken/repen

    Martijn Spiekman

    Koken, bakken en lekker eten is mij met de paplepel ingegoten. Gebalanceerd eten, soms gezond en soms ongezond, is iets waar ik vrolijk van word.

    vorig
    Stampot paksoi
    volgende
    Mexicaanse wraptaart
    vorig
    Stampot paksoi
    volgende
    Mexicaanse wraptaart