0 0
Stampot paksoi

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediënten

Pas hoeveelheid aan
500 gr Aardappelen
2 stuks Paksoi
200 gr Spekjes
2 stuks Ui
100 ml Crème fraîche
3 eetlepels Ketjap Manis
1 teentje Knoflook
100 gr Cashewnoten

Stampot paksoi

Keuken:

    Stampot paksoi, met gebakken spekjes.

    • 25 min
    • Aantal 3
    • Makkelijk

    Ingrediënten

    Instructies

    Deel
    Handig voor in de keuken.

    Stappen

    1
    Klaar

    Schil de aardappelen, snij ze door de helft en leg ze in de pan. Vul de pan met water totdat de aardappelen net (1 cm) onder water staan. Kook de aardappelen voor +- 15 minuten

    2
    Klaar

    Snij de paksoi in kleine reepjes/stukjes en de ui in stukjes

    3
    Klaar

    Bak de spekjes en ui in een bak totdat ze bijna klaar zijn

    4
    Klaar

    Voeg de paksoi toe aan de spekjes en ui. Roerbak in 5 minuten gaar

    5
    Klaar

    Giet de aardappels af en voeg de crème fraîche toe en prak fijn

    6
    Klaar

    Voeg de paksoi met spekjes en ui toe aan de aardappelen. Voeg ketjap manis toe en roer goed door. Voeg als laatste de cashewnoten toe en roer nog een keer goed door

    7
    Klaar

    Eet smakelijk!

    PS: de foto bevat alleen nog de restjes ;-)

    Martijn Spiekman

    Koken, bakken en lekker eten is mij met de paplepel ingegoten. Gebalanceerd eten, soms gezond en soms ongezond, is iets waar ik vrolijk van word.

    volgende
    Havermoutrepen met pindakaas en chocolade
    volgende
    Havermoutrepen met pindakaas en chocolade