-->
0 0
Mexicaanse wraptaart

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediënten

Pas hoeveelheid aan
4 stuks Tortilla's
500 gram Gehakt
1 Ui
2 Knoflook teentjes
4 Tomaten
2 Paprika
150 gram Mais
Paprikapoeder Normaal of gerookt
200 gram Crème fraîche
200 gram Geraspte kaas

Mexicaanse wraptaart

Een Mexicaanse wraptaart met verse ingrediënten.

  • 55 min
  • Aantal 3
  • Gemiddeld

Ingrediënten

Instructies

Deel

Je kunt ook de verse groente vervangen door een roerbakmix.

Handig voor in de keuken.

Stappen

1
Klaar

Verwarm de oven voor op 180 graden

2
Klaar

Snij ui fijn en pers de knoflook. Frui deze met een beetje olijfolie in de pan

3
Klaar

Voeg het gehakt toe en bak het rul

4
Klaar

Snijd de paprika’s en tomaat in blokjes

5
Klaar

Voeg de paprika’s, tomaten en mais toe aan het gehakt

6
Klaar

Voeg wat peper, zout en paprikapoeder toe

7
Klaar

In een ovenschaal leg je de tortilla en smeer deze beetje in met crème fraiche

8
Klaar

Leg wat gehakt op de wrap

9
Klaar

Bouw de taart op en eindig met een wrap en crème fraiche

10
Klaar

Bestrooi het geheel met geraspte kaas

11
Klaar

Zet voor 40 minuten in de oven

Martijn

Koken, bakken en lekker eten is mij met de paplepel ingegoten. Gebalanceerd eten, soms gezond en soms ongezond, is iets waar ik vrolijk van word.

vorig
Havermoutrepen met pindakaas en chocolade
volgende
Pommes Duchesses
vorig
Havermoutrepen met pindakaas en chocolade
volgende
Pommes Duchesses