-->
0 0
Pommes Duchesses

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediënten

Pas hoeveelheid aan
500 Kruimige aardappel
1 Eidooier
Zout naar smaak
Peper naar smaak
Nootmuskaat naar smaak

Pommes Duchesses

Keuken:

Pommes Duchesses, een luxueus uitziend gerecht en toch zo gemakkelijk te maken

  • 50 min
  • Aantal 2
  • Gemiddeld

Ingrediënten

Instructies

Deel
Handig voor in de keuken.

Stappen

1
Klaar

Schil de aardappelen en kook de aardappelen in ruim water met een flinke snuf zout gaar (+- 15 min). Giet de aardappels af en doe ze terug in de pan.

2
Klaar

Stamp de aardappels tot een zo glad mogelijke puree.

3
Klaar

Voeg dan de eidooier en boter toe en roer door de aardappelen.

4
Klaar

Breng het mengsel op smaak met zout, peper en nootmuskaat. Het moet nu een glad en smeuïg mengsel zijn.

5
Klaar

Doe de puree in een spuitzak met kartel spuitmond en spuit toefjes puree op een met bakpapier beklede bakplaat.

6
Klaar

Bak de pommes duchesse in ongeveer 25 minuten op 190 graden

Martijn

Koken, bakken en lekker eten is mij met de paplepel ingegoten. Gebalanceerd eten, soms gezond en soms ongezond, is iets waar ik vrolijk van word.

vorig
Mexicaanse wraptaart
volgende
Broodje hamburger met frisse salade
vorig
Mexicaanse wraptaart
volgende
Broodje hamburger met frisse salade