Ingrediënten
-
250 gram Chocolade70% cacao
-
250 gram Roomboterongezouten
-
250 gram Lichte bastard suiker
-
2 eetlepels Zelfrijzend bakmeel
-
2 eetlepels Cacaopoeder
Instructies
Stappen
1
Klaar
|
Verwarm de oven voor op 180ºC |
2
Klaar
|
Bedek de bakvorm met bakpapier |
3
Klaar
|
Breng een pan water aan de kook & zet een (glazen) schaal in de pan, boven het water |
4
Klaar
|
Snij de chocolade in kleinere stukken en leg deze in de schaal |
5
Klaar
|
Voeg de boter in stukken toe aan de schaal met chocolade |
6
Klaar
|
Voeg klein beetje zout toe aan de chocolade mix |
7
Klaar
|
Roer regelmatig totdat het een mooie glanzende mix is en haal pan van het vuur. Laat de chocolademix afkoelen |
8
Klaar
|
Klots de eieren met suiker in een schaal tot een luchtig beslag |
9
Klaar
|
Voeg het bakmeel, via een zeef, toe aan de eieren en suiker. |
10
Klaar
|
Doe dit ook voor met de cacaopoeder. |
11
Klaar
|
Voeg de chocolademix toe aan de eieren en roer dit door elkaar. |
12
Klaar
|
Plaats de mix in de bakvorm en zet deze in de oven voor 25 tot 30 minuten. |
13
Klaar
|
Haal de brownie uit de bakvorm en laat nog 15 minuten afkoelen |