Ingrediënten
-
250 gram Eiwitbrood mixIn dit recept gebruik het eiwitbrood mix van Body & Fit shop
-
210 ml Water
Instructies
Bij dit zelfgebakken eiwitbrood maak ik gebruik van een broodbakmachine en een kant-en-klare eiwitbrood mix van Body & Fit shop, waar je 4 broden mee kunt maken (a +- 400 gram p/s wanneer ze gebakken zijn). Mocht je niet over een broodbakmachine beschikken, dan kun je dit brood natuurlijk ook gewoon in de oven bakken. De instructies zijn dan:
- Plaats de 250 gram eiwitbrood mix en 210 ml water in een kom. Kneed goed door.
- Plaats de eiwitbrood mix in een bakvorm en laat 45 minuten op kamertemperatuur rusten
- Bak het brood in de oven op 190 graden voor circa 60 minuten.
Handig voor in de keuken.
Stappen
1
Klaar
|
|
2
Klaar
|
Stel de broodbakmachine in voor een klein brood en het meergranenprogramma. |
3
Klaar
|