-->
0 0
Omelet met rucola en zalm

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediënten

Pas hoeveelheid aan
3 Eieren
50 gram Gerookte zalm
handje Rucola
1 eetlepel Kruidenkaas
Zwarte peper
Zout

Omelet met rucola en zalm

Keuken:

    Snel klaar, weinig koolhydraten en super lekker.

    • 10
    • Aantal 1
    • Makkelijk

    Ingrediënten

    Instructies

    Deel

    Snel klaar, weinig koolhydraten en super lekker. Mocht je niet zo van zalm houden, dan kun je dit ook vervangen door bijv. hamblokjes of kipreepjes. Deze omelet kun je prima als avondeten of als lunch nemen.

    Handig voor in de keuken.

    Stappen

    1
    Klaar

    Neem de eieren en klop deze los in een schaaltje. Voeg een beetje peper en zout toe en bak dan in een koekenpan. Draai om als de bovenkant niet meer nat is en bak de omelet nog een minuutje aan de andere zijde.

    2
    Klaar

    Beleg de omelet: smeer de omelet in met kruidenkaas. Leg hier de rucola sla op en de plakjes gerookte zalm.

    3
    Klaar

    Rol de omelet op als een wrap of eet zo op.

    Martijn

    Koken, bakken en lekker eten is mij met de paplepel ingegoten. Gebalanceerd eten, soms gezond en soms ongezond, is iets waar ik vrolijk van word.

    vorig
    Kokoscake met appel
    volgende
    Gevulde courgette met gehakt
    vorig
    Kokoscake met appel
    volgende
    Gevulde courgette met gehakt