0 0
Tagliatelle met spekjes & Boursin, op een bedje van Rucola

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediënten

Pas hoeveelheid aan
8 nestjes Tagliatelle 4 per persoon
2 eetlepels Boursin Cuisine
250 gram Spekjes
200 gram Cherrietomaatjes
1 grote Ui
naar smaak Geraspte kaas
100 gram Rucola

Tagliatelle met spekjes & Boursin, op een bedje van Rucola

Tagliatelle met spekjes & Boursin, op een bedje van Rucola.

  • 20
  • Aantal 2
  • Makkelijk

Ingrediënten

Instructies

Deel
Handig voor in de keuken.

Stappen

1
Klaar

Kook de tagliatelle volgens in de instructies op de verpakking.

2
Klaar

Snijd de ui in snippers en de cherrytomaatjes door de helft.

3
Klaar

Bak de spekjes tot ze gaar én krokant zijn. Voeg de gesnipperde ui toe en fruit deze.

4
Klaar

Als de tagliatelle klaar is, giet je het water uit de pan. Roer 2 flinke eetlepels Boursin Cuisine en de spekjes met ui door de tagliatelle.

5
Klaar

Neem een bord en bedenk deze met de rucola sla. Verdeel de cherrytomaatjes over het bord.

6
Klaar

Schep de tagliatelle op de rucola en strooi de geraspte kaas eroverheen.

Martijn Spiekman

Koken, bakken en lekker eten is mij met de paplepel ingegoten. Gebalanceerd eten, soms gezond en soms ongezond, is iets waar ik vrolijk van word.

vorig
Zelfgebakken eiwitbrood
volgende
Courgette lasagne
vorig
Zelfgebakken eiwitbrood
volgende
Courgette lasagne