-->
0 0
Zoete aardappelschotel met spinazie

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediënten

Pas hoeveelheid aan
5 Zoete aardappel 3 grote of 5 gemiddelde zoete aardappelen
450 gram Spinazie
2 Ui of 3 kleinere
2 teentjes Knoflook
2 Ei
1 bol Mozzarella
200 gram Geraspte kaas

Zoete aardappelschotel met spinazie

Keuken:

    Een ovenheerlijke zoete aardappelschotel met spinazie en kaas. Verantwoord, makkelijk en erg lekker!

    • 50 min
    • Aantal 6
    • Makkelijk

    Ingrediënten

    Instructies

    Deel
    Handig voor in de keuken.

    Stappen

    1
    Klaar

    Verwarm de oven voor op 200 graden.

    2
    Klaar

    Schil de zoete aardappelen en snij deze in dunne plakjes. Leg ze in de ovenschaal en bedek hierbij de bodem en de zijkanten. Besprenkel met een beetje olijfolie en zet 15 minuten in de oven.

    3
    Klaar

    Snipper de uien en knoflook. Bak de uien en knoflook totdat de uien glazig er uit zien.

    4
    Klaar

    Voeg de spinazie toe en bak een paar minuten. Giet eventueel het vocht af.

    5
    Klaar

    Snij de mozzarella in kleine blokjes. Klop de eieren los in een schaaltje en voeg hier de mozzarella aan toe. Breng op smaak met peper en zout.

    6
    Klaar

    Voeg het ei-mozzarella mengsel toe aan de spinazie en roer door.

    7
    Klaar

    Verdeel de spinazie over de ovenschaal. Strooit de geraspte kaas over de spinazie en zet voor 40 minuten in de oven.

    Martijn

    Koken, bakken en lekker eten is mij met de paplepel ingegoten. Gebalanceerd eten, soms gezond en soms ongezond, is iets waar ik vrolijk van word.

    vorig
    Gevulde rollade met ui op de barbecue
    volgende
    Vanille-ijs, lava cake en stoofpeertjes
    vorig
    Gevulde rollade met ui op de barbecue
    volgende
    Vanille-ijs, lava cake en stoofpeertjes