Ingrediënten
-
500 gr Aardappelen
-
2 stuks Paksoi
-
200 gr Spekjes
-
2 stuks Ui
-
100 ml Crème fraîche
-
3 eetlepels Ketjap Manis
-
1 teentje Knoflook
-
100 gr Cashewnoten
Instructies
Stappen
1
Klaar
|
Schil de aardappelen, snij ze door de helft en leg ze in de pan. Vul de pan met water totdat de aardappelen net (1 cm) onder water staan. Kook de aardappelen voor +- 15 minuten |
2
Klaar
|
Snij de paksoi in kleine reepjes/stukjes en de ui in stukjes |
3
Klaar
|
|
4
Klaar
|
|
5
Klaar
|
Giet de aardappels af en voeg de crème fraîche toe en prak fijn |
6
Klaar
|
Voeg de paksoi met spekjes en ui toe aan de aardappelen. Voeg ketjap manis toe en roer goed door. Voeg als laatste de cashewnoten toe en roer nog een keer goed door |
7
Klaar
|