Ingrediënten
-
250 gram Havermout
-
2 theelepels Bakpoeder
-
1 theelepel Kaneel
-
0,5 theelepel Zout
-
2 a 3 Banaan2 grotere of 3 kleine
-
2 Ei
-
325 ml Melk
-
0,5 reep ChocoladeOf chocolade chips
-
BaksprayVoor het invetten van de vormpjes
Instructies
De havermout cupcakes met appel en de havermoutrepen met pindakaas zijn hier een groot succes vanwege het gemak om ze te maken maar ook de lekkere bite die ze hebben. Deze banaan havermout cupcakes met chocolade topping kunnen we hier aan toevoegen. Een heerlijke afwisseling ten opzichte van de andere 2 baksel door de subtiele smaak van banaan, ook weer die fijne structuur in je mond als je een hap neemt én natuurlijk de chocolade topping. Iets met chocolade doet het hier altijd goed ;-).
Handig voor in de keuken.
Stappen
1
Klaar
|
Verwarm de oven voor op 180 graden. |
2
Klaar
|
|
3
Klaar
|
|
4
Klaar
|
|
5
Klaar
|
|
6
Klaar
20 a 25 min.
|
Plaats de cupcakes voor ongeveer 20 a 25 minuten in de oven. |
7
Klaar
|
|
8
Klaar
|