-->
  • Home
  • Bakken
  • Havermout cupcakes met appel en rozijnen
0 0
Havermout cupcakes met appel en rozijnen

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediënten

Pas hoeveelheid aan
400 gram Havermout
2 Appels
2 Eieren
250 ml Melk
2 eetlepels Honing
3 eetlepels Rozijnen
2 eetlepels Kaneel
1 theelepel Bakpoeder

Havermout cupcakes met appel en rozijnen

Keuken:

    Heerlijk voor tussendoor, cupcakes van havermout met appel en rozijnen

    • 40 min
    • Aantal 12
    • Makkelijk

    Ingrediënten

    Instructies

    Deel
    Handig voor in de keuken.

    Stappen

    1
    Klaar

    Verwarm de oven voor op 180 graden en verzamel alle ingrediënten.

    2
    Klaar

    Doe de havermout, melk, kaneel, bakpoeder en honing in een bak. Meng dit goed door of laat dit over aan de keukenmachine.

    3
    Klaar

    Snij ondertussen de appel in kleine blokjes en klop 2 eieren los. Voeg de eieren en vrijwel alle appelblokjes toe aan het mengsel, maar hou een hand appelblokjes apart.

    4
    Klaar

    Mocht je een muffinbakvorm gebruiken, vet deze dan een beetje in. Bij papieren vormpjes is dit niet nodig. Vul hierna de vormpjes met ongeveer 1,5 eetlepel mengsel. Bak het mengsel in 25 minuten gaar.

    5
    Klaar

    Laat ongeveer 15 tot 20 minuten afkoelen en haal voorzichtig de cupcakes uit de vormpjes.

    Martijn

    Koken, bakken en lekker eten is mij met de paplepel ingegoten. Gebalanceerd eten, soms gezond en soms ongezond, is iets waar ik vrolijk van word.

    vorig
    Havermoutbrood
    volgende
    Sous-vide bavette
    vorig
    Havermoutbrood
    volgende
    Sous-vide bavette

    Laat een reactie achter

     

    Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here