Ingrediënten
-
70 gram Kokosmeel
-
6 Eierenformaat M
-
2 BanaanBij voorkeur een rijpe banaan
-
40 gram KokosolieVoor in het beslag
-
KokosolieOm in te bakken
-
200 ml Kokosmelk
Instructies
Kokosmeel. Je kunt er van alles mee maken en is een stuk gezonder dan andere meelsoorten. Zo is kokosmeel van nature al zoet zonder dat er suiker in zit, vol vezels, bevat het geen gluten en heel weinig koolhydraten. Kokosmeel is te gebruiken in veel producten, maar heeft wel de neiging om veel meer vocht op te nemen dan andere meelsoorten. Je zult in veel gerechten dan ook meer vocht (maar ook bijv. eieren) moeten gebruiken en minder meel. Een goede richtlijn is om een kwart kokosmeel te gebruiken t.o.v. de normale meelsoort die in het recept gebruikt wordt.
En van kokosmeel kun je natuurlijk ook pannenkoeken maken. Met dit recept kun je ongeveer 6 pannenkoeken maken. Als je de pannenkoeken iets dunner weet te maken, dan kun je er mogelijk 7 of 8 pannenkoeken uit halen. De kokospannenkoeken vullen wel enorm. Als je met normaal pannenkoekenbeslag 4 pannenkoeken eet, is de kans groot dat je met dit recept al aan 2 pannenkoeken genoeg hebt.
Handig voor in de keuken.
Stappen
1
Klaar
|
|
2
Klaar
|
|
3
Klaar
|
|
4
Klaar
|
Eet smakelijk! Tip: met chocoladepasta zijn ze erg lekker. |