Ingrediënten
-
175 gram SpaghettiFlinker eter? Gebruik dan wat meer spaghetti
-
225 gram Verse pastasaus pomodori-basilicumIn ieder geval te koop bij Albert Heijn
-
75 gram Chorizo
-
5 Tomaten
-
250 gram Mozzarella bolletjesOf gebruik gewone mozzarella en pluk hier stukjes van
-
320 gram Kipstuckjesvan de Vegatarische slager, of vervang door kipdijfilet/kipfilet.
-
om in te bakken Olijfolie
Instructies
Mijn vriendin kwam een paar weken geleden met een recept dat lijkt op de klassieke spaghetti pomodoro, maar dan nét even anders. Een erg snel, simpel en gewoon lekker gerecht. En je kunt het recept heel eenvoudig geschikt maken als vegetarische maaltijd en/of koolhydraatarm(er) recept (en daar ben ik fan van).
Vegetarische variant:
Vervang de kipstukjes door vegetarische kipstukjes en vervang de chorizo door bijv. Spaanse worst van de Vegetarische slager.
Koolhydraatarme variant:
Vervang de spaghetti door 400 gram courgette spaghetti. In plaats van het koken van de spaghetti wok je de courgette spaghetti een paar minuten met een beetje olijfolie. Het vocht dat hierbij vrij komt, giet je af.
Handig voor in de keuken.
Stappen
1
Klaar
|
Voorbereiding |
2
Klaar
|
|
3
Klaar
|
|
4
Klaar
|
|
5
Klaar
|
|
6
Klaar
|