Ingrediënten
-
4 Paprika
-
320 gram Kipstuckjesvan de Vegetarische slager
-
200 gram Crème fraîche
-
100 gram Witte kaas
-
2,5 theelepel Curry madras kruiden
-
1 stuk Bosui
-
1 stuk Rode peper
-
250 a 300 ml Water
Instructies
Wij zijn hier dol op de madras smaak en je kunt het in veel recepten gebruiken. Denk bijv. aan kip madras met gele rijst en ananas of een goed gevulde paprika. Deze gevulde paprika met (vegatarische) kipstuckjes is met de madras kruidenmix al heerlijk van smaak. Omdat ik graag wat pittiger eet, gebruik ik een rode peper als garnering op mijn gevulde paprika’s. Van mijn vriendin hoeft het niet zo pittig en bij haar blijft de rode peper dan ook achterwege.
Mocht jij/jullie allemaal van pittige eten houden, dan kun je de rode peper ook in ringen snijden en meebakken bij de kipstuckjes in plaats van de rode peper als garnering.
Het recept gaat er vanuit dat je de gevulde paprika’s als volledige maaltijd gaat eten en daarom reken ik 2 paprika’s per persoon. Je kunt de gevulde paprika ook combineren met bijv. rijst. Je zou dan één gevulde paprika per persoon kunnen gebruiken.
Handig voor in de keuken.
Stappen
1
Klaar
|
Verwarm de oven voor op 175 graden. |
2
Klaar
|
|
3
Klaar
|
|
4
Klaar
|
|
5
Klaar
|
Bak de gevulde paprika ongeveer 25 tot 30 minuten op 175 graden in de oven. |
6
Klaar
|