Ingrediënten
-
4 stuks Tortilla's
-
500 gram Gehakt
-
1 Ui
-
2 Knoflookteentjes
-
4 Tomaten
-
2 Paprika
-
150 gram Mais
-
PaprikapoederNormaal of gerookt
-
200 gram Crème fraîche
-
200 gram Geraspte kaas
Instructies
Stappen
1
Klaar
|
Verwarm de oven voor op 180 graden |
2
Klaar
|
Snij ui fijn en pers de knoflook. Frui deze met een beetje olijfolie in de pan |
3
Klaar
|
Voeg het gehakt toe en bak het rul |
4
Klaar
|
Snijd de paprika’s en tomaat in blokjes |
5
Klaar
|
Voeg de paprika’s, tomaten en mais toe aan het gehakt |
6
Klaar
|
Voeg wat peper, zout en paprikapoeder toe |
7
Klaar
|
In een ovenschaal leg je de tortilla en smeer deze beetje in met crème fraiche |
8
Klaar
|
Leg wat gehakt op de wrap |
9
Klaar
|
Bouw de taart op en eindig met een wrap en crème fraiche |
10
Klaar
|
Bestrooi het geheel met geraspte kaas |
11
Klaar
|
Zet voor 40 minuten in de oven |