Ingrediënten
-
1 Picanha steakOngeveer 2 cm dik
-
Zout
-
Peper
Instructies
Stappen
1
Klaar
|
In dit recept ga ik er vanuit dat je een sous-vide apparaat hebt en al een (ontdooide) Picanha steak hebt en deze vacuüm is verpakt; hetzij gekocht of zelf gesneden van een groter stuk Picanha. De Picanha steak die in dit recept wordt bereid, is ongeveer 2 cm dik. |
2
Klaar
|
Vul een (hoge) pan met water en stel het sous-vide apparaat in op 54 graden en, indien nodig, stel de timer in op 2 uur. |
3
Klaar
|
|
4
Klaar
|
Ga wat leuks doen, zoete aardappel frietes bereiden of een kopje koffie drinken |
5
Klaar
|
|
6
Klaar
|
Verwarm een pan, met een beetje olijfolie, op hoog vuur. Als de pan goed eet is, voeg je een klein klontje boter toe (optioneel) |
7
Klaar
|