Ingrediënten
-
350 gr Kipdijfiletzonder vel, zonder bot/kraakbeen
-
200 gr AnanasOng. 2/3 verse ananas
-
200 gr Patentbloem
-
1 Ui
-
1 Rode ui
-
1 Groene paprika
-
0,5 theelepel Peper & zoutOm de bloem op smaak te maken
-
ZonnebloemolieOm in te bakken
-
Marinade
-
1 theelepel Sesamolie
-
0,5 theelepel Suiker
-
0,5 theelepel 5 Chinese kruiden
-
1 eetlepel Lichte sojasaus
-
1 Ei
-
De saus
-
4 eetlepels Zwarte rijstazijn
-
2 eetlepels Suiker
-
1 eetlepel Donkere sojasaus
-
200 ml Kippenbouillon
Instructies
Stappen
1
Klaar
|
Voorbereidingen - stap 1Verwarm de oven voor op 230 graden. |
2
Klaar
|
Voorbereidingen - stap 2 - geroosterde ananas |
3
Klaar
|
Voorbereidingen - stap 3 - de saus |
4
Klaar
|
Voorbereidingen - stap 4 |
5
Klaar
|
Voorbereidingen - stap 5 |
6
Klaar
|
Koken - stap 1 |
7
Klaar
|
Koken - stap 2 |
8
Klaar
|
Eet smakelijk! |