Ingrediënten
-
3 stuks / 600 gram Kipfilet
-
Kurkuma
-
All-use dry-rub
-
Materialen
-
Sous-vide apparatuur
-
Vacuümmachine
Instructies
Het maken van de bekende pulled pork kan enige tijd vereisen. Pulled chicken is heel veel sneller klaar om te pullen. In dit recept gaar ik de kip sous-vide en na 2 uur kun je pullen. En omdat ik niet zo goed kon kiezen tussen de smaak, maken we 2 varianten: met gemalen kurkuma en een all-use dry-rub.
Als de pulled chicken klaar is, serveer je deze simpelweg op een broodje of lekker in een wrap met wat sla.
Handig voor in de keuken.
Stappen
1
Klaar
|
Verwarm de waterbak voor op 64 graden. |
2
Klaar
|
|
3
Klaar
|
|
4
Klaar
|
|
5
Klaar
2 uur
|
WachtenEven geduld a.u.b. :-) |
6
Klaar
|